SPS - Home

Nieuws


Op deze pagina staan allerlei nieuwtjes over de Scouting Programma Site.
 

Nieuw!

Geregeld worden er nieuwe dingen aan SPS toegevoegd. Hieronder staat een lijstje met de nieuwe items van de afgelopen tijd.

Meer updates zijn binnenkort te verwachten, dus zet de site bij je bookmarks en kom nog eens terug!
 

Ontvang bericht bij updates

Wil je automatisch bericht ontvangen bij updates en uibreidingen van de Scouting Programma Site? Word dan lid van de SPS-email-lijst.

Het werkt erg simpel: Na registreren ontvang je een mailtje, met daarin een link om je inschrijving te activeren. Nadat je op die link geklikt hebt ben je definitief ingeschreven. Onder aan elk bericht dat je ontvangt staat diezelfde link, waarmee je je op elk moment weer af kan melden. Ingevulde gegevens worden alleen gebruikt om informatie over de Scouting Programma Site toe te sturen.

Ga door naar het inschrijfformulier >>
 

10 Jaar!

De Scouting Programma Site is inmiddels meer dan 10 jaar op het internet te vinden. De site wordt nog steeds druk bezocht. Tijd dus voor een kleine onderhoudsbeurt, zodat de site ook de komende tijd weer meekan. 8 jaar voor de huidige layout en opzet is een hele tijd voor een snelle wereld als het internet... Plannen voor een grote update zijn er nog steeds, wellicht worden ze binnenkort uitgevoerd.
 

Nieuws archief

Over het 5 jarig bestaan van SPS verscheen destijds een special. Bij die gelegenheid is een overzicht gemaakt over 5 jaar SPS.

Lees meer over de eerste 5 jaar SPS.

.
 

Promotie

Het aantal bezoekers van de site is de afgelopen tijd erg gegroeid, maar... er kunnen nog altijd meer bezoekers bij. Vind je dit een goede site? Meldt het URL dan eens bij de redactie van je regioblad, of noem het eens tijdens de groepsraad!
 

Niet gevonden wat je zocht?
  powered by FreeFind
[Home] [Email] [Sitemap]

© 1997-2016, SPS / HTML door: Roland Masselink