Nassau Groep Strijen

Loading script and Flickr images

Scouting staat voor uitdaging!

Bij Scouting Strijen besteden kinderen en jongeren hun vrije tijd op een actieve en uitdagende manier.  Scouts hebben veel plezier met elkaar en leren samen te werken en respect te hebben voor de ander.  Kinderen en jongeren ontwikkelen zich bij Scouting op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen de ruimte om te ontdekken en te leren.  

Via deze website houden we je op de hoogte van alles wat er binnen onze Scoutinggroep gebeurt.   Natuurlijk vind je hier ook alles over Scouting in het algemeen, de groep, hoe je een keertje kunt komen kijken en jeugdlid of vrijwilliger kunt worden.

 

 

Scouting Strijen ondersteunen met sponsorkliks?

Hoe werkt het? 
Heel simpel. Webwinkels betalen een commissie voor elke bestelling die via SponsorKliks.nl wordt gedaan. Scouting Strijen krijgt dan 75% van deze commissie overgemaakt. Of u nu rechtstreeks naar bijvoorbeeld Bol.com gaat of u gaat via de SponsorKliks van scouting Strijen naar de site van Bol.com, u betaalt hetzelfde. Alleen in het laatste geval keert Bol.com ons een commissie uit en profiteert scouting Strijen hier direct van! 

 

  

 Corona informatie

vragen en antwoorden klik hier

Maar nu ook weer samen buiten!!!

Binnenkort groep

Geen activiteiten gevonden

Binnenkort dolfijnen

Geen activiteiten gevonden

Binnenkort zeev&wiva

Geen activiteiten gevonden

Agenda

loader