© 2 0 0 4    p a u l e r . n l   
Wie wij zijn.
Welkom! Dit is de website van RSA206. En RSA206 staat voor Rowan Sherpa Afdeling 206. Van scoutinggroep St. Christoforus Lichtdraagsters. Onze groep bestaat uit jongens en meiden in de leeftijd van 15 tot en met 18 jaar.


Wanneer zijn wij er?
Wij komen om en om op de vrijdagavond en de zaterdagochtend bij elkaar, de vrijdagavond van 19.30 uur tot 22.00 uur en de zaterdagochtend van 11.00 uur tot 13.00 uur.


Wat doen wij zoal?
De programma’s worden door de leden zelf samengesteld en verzorgd. Enkele voorbeelden zijn: weekenden op de blokhut of elders, dropping, winterhike, thriller night, videomarathon, entertainment night, sport en spel en nog veel meer. Jaarlijks worden er door de leden enkele klussen tegen betaling verricht, dit om er de extra en duurdere activiteiten van te kunnen bekostigen. Dit geldt voor programma’s zoals bowlen, bioscoopbezoek, bbq en natuurlijk voor het zomerkamp.
Zomerkamp
Een maal per jaar gaan wij op zomerkamp, meestal de een na laatste week van de grote vakantie. Het zomerkamp is bij voorkeur in het buitenland.


Geďnteresseerd?
Langs komen mag en kan altijd op boven genoemde dagen en tijden. Zijn er nog vragen, Mail gerust met een van de begeleiders (scouting at christoforus punt nl).
Waar surfen wij naar?


christoforus.nl de club
scouting nederland de site van scouting nederland
regio klein gelderland regio klein gelderland
steunpunt scouting gelderland spreekt voor zich
pauler.nl pauler.nl
grizzlystam.tk grizzly stam arnhem
bokkenrijders.tk bokkenrijders
speedjumpsoccer.tk speed jump soccer
hienkes plaatjes hienkes
hotmail.com hotmail