Kampeerveld

 

Scoutcentrum Tholen verhuurt het kampeerveld met genoeg speelruimte rondom. Aan de andere kant van de dijk ligt vaarwater om zowel te varen als te kanoën. Er is ook een park met bomen en water en een speeltuin aanwezig, kortom een ideale plek om jullie kamp te houden!

 

Er bestaat de mogelijkheid om EN het gebouw te huren EN het veld. U heeft dan de voordelen en faciliteiten van het gebouw en de beleving van het kamperen.

 drone-overzicht.jpg - 209.17 kB

Kampeermiddelen
Op het veld is het in principe niet toegestaan andere kampeermiddelen te plaatsen dan tenten. De tenten kunnen op de daartoe aangewezen plek opgezet worden e.e.a. in overleg met het VerhuurTeam.

 

Koken en kampvuur
Koken mag niet direct op de grasmat in verband met brandgevaar. U dient zelf goedgekeurde gasflessen en dergelijke mee te nemen. Helaas is het niet toegestaan om op het veld kampvuur te maken, omdat er slechts één permanente stookvergunning is, geldig voor in de kampvuurcirkel. Wat wel mogelijk is, is dat er gebruik wordt gemaakt van de kampvuurcirkel bij het gebouw als er GEEN huurders van het gebouw zijn. U dient wel zelf voor hout te zorgen en na afloop weer meer terug te nemen. Let wel, dit kan ALLEEN als er geen huurders van het gebouw zijn en na overleg met het VerhuurTeam.

 

Sanitair
Sinds kort is er voor het veld een sanitairwagen. Hierin zijn twee WC’s apart van de twee warme douches en twee wasbakken. De wagen is tevens tappunt voor water. Jerrycans en/of een waterslang dient u zelf mee te nemen. Na afloop dient u de sanitairwagen schoon achter te laten. De huurpijs van de sanitairwagen is bij de huur van het veld inbegrepen.

Sanitair-wagen.jpg - 2.24 MB     2017-10-03-13.31.22.jpg - 2.73 MB

          

Elektriciteit
Er is geen elektriciteit. Het gebruik van aggregaten is niet toegestaan. Eventueel kan elektriciteit worden gebruikt uit gebouw 2, middels een zelf mee te nemen verlengkabel. Hiervoor worden de gebruikskosten in rekening gebracht.

 

Vletten en kano’s
U kunt bij ons ook terecht voor het huren van lelievletten en kano’s. De kano’s liggen gereed in Gebouw 2. De vletten liggen in de Gemeentelijke Haven op cira 5 minuten loopafstand van onze accommodatie.De vletten van Scouting Heenetrecht zijn te herkennen aan het blauwe casco en het gele boeisel. De groep heeft 10 vletten, waarvan een aantal met een buitenboordmotorsteun.(De buitenboordmotoren worden NIET verhuurd, die kunt u zelf meenemen). De vletten worden compleet geleverd met alle toebehoren. Voor het in gebruik nemen van de lelievletten wordt samen met de verhuurder de inventaris op een onderdelenlijst gecontroleerd en moet de bootsman van elke lelievlet in het bezit zijn van een Machtiging BootLeiding Zeilen op A-water (MBL-ZA) of een certificaat Commissie WatersportOpleiding 3 of hoger. Op zaterdagen (tenzij in de zomervakantie) zijn er geen boten beschikbaar. Vanaf windkracht 6 Beaufort mag er niet uitgevaren worden.

Bij de huur van de kano’s cq. vletten is het gebruik van zwemvesten verplicht. U kunt deze zelf meenemen of tegelijk huren.

 

Afval
Sinds kort zamelen wij bij onze groep gescheiden het afval in. De statiegeld flessen dient u terug in te leveren bij de supermarkt, papier kunt u in de aangegeven groene container doen, glas kunt u inleveren bij de glasbak en restafval kunt kwijt in onze container. Er is een overzicht van de dichtsbijzijnde afvalpunten. Per extra lediging van de container voor het restafval, wordt de kostprijs in rekening gebracht. U kunt er ook voor kiezen om uw afval zelf mee terug te nemen.

 

Tarieven

 

Zie tarieven op de website http://www.scoutcentrumtholen.nl/scoutcentrum verhuur

 

Indien u meer vragen heeft, neem dan contact met ons op via: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken..

 

Wij wijzen u erop dat een eventuele informatieaanvraag geen reservering is.