Lid worden

Leuk dat je interesse hebt in onze vereniging!

Scouting Heenetrecht heeft meer dan 100 actieve leden, meisjes en jongens. Onze doelstelling is dat onze leden met plezier naar Scouting gaan. Daarnaast leren ze zich, op welke leeftijd dan ook, persoonlijk te ontwikkelen. Als kind leer je er bijvoorbeeld samenwerken en als jongvolwassen begin je met leiding geven.  In deze omgeving word er gewerkt aan het verbeteren van jezef en mogen er foutjes gemaakt worden waar we van kunnen leren.

Wij zijn een Scoutingvereniging op en rond het water. Er is een uitdagend programma dat gemaakt wordt door vrijwilligers. Kanoen, roeien en zeilen staan hoog op de activiteiten lijst maar ook spelletjes op het land worden gespeeld. Per leeftijdscategorie, een speltak zoals wij dat noemen, wordt een eigen programma gemaakt. Deze speltakken hebben elk jaar een eigen zomerkamp met een thema.

Ben je benieuwd of Scouting iets voor jou is. Kom gerust een paar keer kijken! Je draait dan gelijk mee met de reguliere opkomsten. Zo kom je erachter of het scouting avontuur bij jou past. Hoe dat te werk gaat kan je vinden in de tab 'kom je kijken?'.