In 2020 bestaat de Scouting Gelre groep 75 jaar!

Jubileumactiviteiten:

*Jubileumkamp voor alle leden is verplaatst naar Pinksteren 2021.

*De reünie op zaterdag 7 november 2020 wordt verplaatst naar zaterdag 6 november 2021.

Vanaf 5 september 2020 zijn de opkomsten voor de jeugdleden tot 18 jaar weer gestart, zie meer informatie onder 'nieuws'.   

Scouting staat voor uitdaging! Bij Scouting besteden kinderen en jongeren op een actieve en uitdagende manier hun vrije tijd in de natuur. Zij hebben veel plezier met elkaar en leren om samen te werken en respect te hebben voor de ander. Zo ontwikkelen de kinderen en jongeren zich op een natuurlijke manier tot zelfstandige mensen en krijgen ze de ruimte om te ontdekken en te leren. 

Ouderwets? Nee hoor! GPS of SMS speurtochten, fotografie, film en bijvoorbeeld  internet gaan prima samen met vuur maken, hutten bouwen en in tenten slapen. 

Onze vrijwilligers maken het dan ook elke week mogelijk dat onze jeugdleden een afwisselend, actief en spannend programma aangeboden krijgen. Dit gebeurt in de zogenoemde speltakken, groepen verdeeld naar leeftijd. Nieuwsgierig? Kijk eens onder het tabblad 'Speltakken'.

Heb je zin om een leidingteam of ons bestuur te versterken? Dat kan!  Wij zijn momenteel op zoek naar:

  1. Leiding voor diverse speltakken. Scoutingervaring is niet noodzakelijk, enthousiasme wel en een VOG (gratis aan te vragen via scouting). Zo is de Zamiwelpengroep op zaterdagmiddag op zoek naar een mannelijke leider als aanvulling van het leidingteam! Dit is een gemengde speltak, dus zowel meisjes als jongens van 7-11 jaar. Ook bij de Shantiwelpen op zaterdagmiddag (meisjes van 7-11 jaar) kunnen we nog leiding gebruiken.
  2. Voor de Bevers zoeken we een heel nieuw team van vrijwilligers. Bevers zijn de jongste jeugdleden, van 5-7 jaar. Onze bevergroep is voorlopig gestopt tot we weer voldoende vrijwillige leiding hebben gevonden.

Informatie en / of aanmelding betreffende deze vacatures kunt u krijgen van de voorzitter van de vereniging (Stefan Buwalda): Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Als Scouting Gelre Groep zijn wij aangesloten bij Scouting Nederland. Wij zijn een open groep, niet verbonden aan een bepaalde geloofsrichting en staan dus open voor elk kind en elke volwassene die onze doelstellingen onderschrijft. De groep zorgt voor een veilige omgeving. Alle leidinggevenden en andere 18 plussers die lid zijn van onze groep hebben een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag).  

Het adres van ons clubhuis is: Stinzenlaan 80, 7392AD Twello.

Social media

Vindt scouting Gelre groep Twello ook op social media voor de meest actuele informatie!

https://nl-nl.facebook.com/ScoutingTwello/

https://twitter.com/gelregroep

https://www.instagram.com/scoutinggelregroeptwello/?hl=nl

 

Kijk wat we allemaal doen bij de Gelre Groep op Facebook!