Scouting Uotha
Home


Welkom op de web-site van Scouting Uotha. Wij zijn een gezellige en actieve scouting groep uit Uden (NB).

Klik hier voor meer informatie over onze fancyfair.

Kampkrant zomerkamp 2017

Als hoogtepunt van het feestjaar zijn alle speltakken op een gezamenlijk zomerkamp geweest. De kampkrant werd dagelijks gemaakt en is via deze pagina te vinden.

Groepen

We hebben zo'n 150 jeugdleden en 60 vrijwilligers die zijn ingedeeld in 8 groepen. Je kunt meer te weten komen door te kijken op de pagina's van de Bevers, Welpen Dinsdag, Vrijdag & Zaterdag, Scouts Vrijdag & Zaterdag, Explorers, Davy Crockett stam en de Jan van Brabant stam.

Facebook

Kijk ook op onze facebook pagina (rechts). Daar kunt u zien wat we de laatste tijd gedaan hebben.

Verhuur

Ons clubhuis kan gehuurd worden. Je kunt meer informatie vinden op de verhuur pagina.

Mee doen

Als je ons leuk vindt, wil je misschien ook wel meedoen met een van de groepen als lid of als vrijwilliger. Je kunt daarvoor contact opnemen via e-mail.

Leiding gezocht!

Vaak heeft een speltak een maximum aantal leden, op basis van het aantal leiding dat er voor de speltak beschikbaar is, zodat we een veilige en leerzame speelomgeving voor het kind kunnen garanderen. Met meer leiding kunnen we meer kinderen laten genieten van het Scoutingspel! Ben jij of ken jij iemand die het leuk vindt een vrijwilligersklus als leiding op te pakken? Stuur dan een e-mail naar de ledenadminstratie.