Het spreekt voor zich dat de jongens hun goede kleding thuislaten. Ook een oude jas en goede wandelschoenen zijn onmisbaar.

Omdat wij regelmatig in de bossen zijn en flinke tochten kunnen lopen is het dragen van stevige wandelschoenen aanbevolen. Laarzen zijn geen stevige wandelschoenen. Ook het dragen van korte broeken raden wij ten zeerste af ivm evt teken en schrammen oplopen in de bossen.

Daarnaast dragen de welpen hun uniform. Het uniform bestaat uit een groene blouse met insignes, de groepsdas met dasring en een blauwe spijkerbroek. Bij warm weer kan ook het Sionie T-shirt gedragen worden.

Voor de ouders/ verzorgers van nieuwe welpen is er in de loop van november / december de mogelijkheid om de groene blouse en T-shirt te bestellen. Voor een uniform bent u zon 30 a 40 euro kwijt. We beschikken ook nog over enkele gebruikte blouses maar de kwaliteit en aantal maten is beperkt. Voor meer informatie over de bestellingen kunt u terecht bij Rob van Dijk.

Wij willen erop wijzen dat het dragen van een uniform een verplichtend karakter heeft. Wij verwachten daarom ook dat alle kinderen iedere week in compleet uniform bij ons komen.