Ieder seizoen hebben wij 3 weekenden georganiseerd waarbij de welpen blijven slapen.

 

Het 1e weekend: Dit is van vrijdagavond tot zaterdagmiddag. Het betreft 1 overnachting zodat de kinderen een beetje kunnen wennen aan elkaar, de leiding en elkaar. We slapen in het scoutinggebouw.

 

Het 2e weekend: Start wederom op vrijdag, maar duurt nu tot zondagmiddag. Dit weekend verblijven we in een scoutinggebouw in de regio.

 

Het 3e weekend: We gaan naar buiten, een tentenweekend me 2 overnachtingen. We gaan naar de bossen bij Nieuwkerk.

 

Wij vragen u om bij het begin van ieder weekend even de gegevens van uw kind die wij hebben te controleren en zo nodig aan te passen. Medicatie en evt. trainbroekjes kunnen worden ingeleverd bij de leiding.

Het geven van medicatie is een hele verantwoordelijkheid, wij nemen de verantwoording op ons als wij deze aan uw kind geven. Dat kan echter niet meer zonder de onderstaande afspraken.

Als kinderen medicijnen gebruiken willen wij voortaan alles in de originele verpakking met bijsluiter, en de reden waarom de medicatie wordt ingenomen. Alle medicatie wordt ingeleverd bij de leiding. Tevens een overzicht van tijden en dosering.

 

Bij de warme maaltijd maken wij met de kinderen de volgende afspraak: Als er door de ouders niets is aangegeven, moeten de kinderen eten en drinken wat de pot schaft. U hoeft voor de maaltijden niets bij te betalen: dit is allemaal verrekend in de contributie.