Weekenden en Kamp

Soms mogen de bevers in huize Hotsjietonia komen logeren. Dan is het echt FEEST! We gaan met de bevers 3 weekenden weg en 1 zomerkamp.

 

Het eerste weekend mogen de bevers 1 nachtje blijven slapen. Voor de meeste bevers is dit de eerste keer dat ze van huis weg zijn en niet bij bekenden slapen. Erg spannend dus! We blijven dan ook op het gebouw. Gezellig met alle luchtbedden in 1 lokaal.

 

Het tweede weekend mogen de bevers 2 nachtjes blijven slapen. Het weekend is dan van vrijdagavond tot zondagmiddag en is ook op het gebouw. Dit is het weekend waar we de verjaardagen van de leiding vieren en dan gaan we ook alleen maar dingen doen die je altijd al op feestjes wilt doen maar nooit mogen.

 

Het derde en laatste weekend gaan we echt kamperen! We zetten dan een tent op het terrein achter het scouting gebouw. Bij slecht weer zetten we de tent gewoon binnen op, dan hebben we toch het idee dat we aan het kamperen zijn.

 

In de zomer is het zomaar rustig in Goirle. Dan zijn al de kinderen van scouting Goirle en hun leiding een hele week weg. Van zaterdag tot zaterdag is het dan het jaarlijkse kamp. Meestal de 2de week van de schoolvakantie. Alleen de Bevers gaan deze week van maandag tot zaterdag, want 7 nachtjes van huis is wel erg lang. Op het kamp hebben we altijd een leuk thema, zoals afgelopen jaar Circus Hopeta. De beverleiding heeft weer rare namen en we gaan allerlei leuke dingen doen. Die 5 nachtjes zijn zo voorbij!