Leiding geven bij scouting Goirle

Zoals bijna alle vrijwilligersorganisaties zijn we altijd op zoek naar mensen die willen helpen om alles op rolletjes te laten lopen. In ons geval praat je dan over een persoon die, samen met anderen, leiding wil geven aan één van onze speltakken.

Heb je tijd over en wil je die graag nuttig en actief besteden? Overweeg dan eens om leiding bij scouting Goirle te worden...

Wat wordt er van je verwacht:

Je ben als leidinggevende uiteraard geen contributie verschuldigd. Als je (reis)kosten maakt tijdens een weekend, wordt dat vergoed. Regelmatig hebben we informele bijeenkomsten zoals de nieuwjaarsreceptie, waar het ook erg gezellig vertoeven is.

Je kunt rustig eens binnenkomen op zaterdagmiddag. Na een gesprekje met de groepsbegeleiding kan gekeken worden bij welke speltak je je licht eens zou willen opsteken. Het is goed om eerst sfeer te proeven voordat je ergens instapt.

Heb je interesse? Neem dan contact op met de groepsbegeleider of de groepsvoorzitter. Zij zijn te bereiken op zaterdagmiddag in het scouting gebouw van Goirle. U kunt ook een mailtje sturen naar ons secretariaat.