Beverleidingdag


  • Bron: Joeri Oudshoorn
  • Gemaakt op: 9 mei 2001, laatste wijziging: 17 april 2016

Op de zaterdag voor moederdag is het Beverleidingdag.

De Bevers komen nietsvermoedend naar het clubhuis, en daar is alleen Lange Doener. De leiding is er niet. Lange Doener roept alle Bevers bij elkaar, en vertelt ze dat er vandaag iets bijzonders aan de hand is. Het is vandaag namelijk beverleidingdag.

Normaal maakt Lange Doener de leiding altijd om een uur of elf wakker, zodat ze om half een fris en vrolijk bij de Bevers kunnen zijn. Vandaag heeft hij dat niet gedaan en dus slaapt de beverleiding nog.

De Bevers besluiten met Lange Doener om voor de Beverleiding en voor henzelf een lekker ontbijtje te maken. Als alle voorbereidingen klaar zijn, vertelt Lange Doener waar de beverleiding slaapt.

We lopen door het clubgebouw naar een ruimte waar de bevers bijna nooit komen (leidinghok van speelzaal die bevers niet gebruiken). Daar ligt de rest van de Beverleiding op een reusachtig bed. In pyjama.

Samen eten we het ontbijt op. Vervolgens is er nog tijd voor een paar wensen van de Beverleiding. Ze kiezen voor een verhaaltje in bed, een kussengevecht en toch nog iets knutselen voor de moeders, als de tijd dat toelaat.


 
[Vorige] [Thema opkomsten] [Zonder speltakthema]
[Bever thema] [Kabouter thema] [Welpen thema] [Esta thema]
[Home] [Email] [Sitemap]

HTML-Versie: © 1997-2016, Scouting Programma Site