Verhuur

Heeft u een tent nodig voor een tuin- of straatfeest, bijeenkomst, promotie-campagne... U bedenkt het maar. Scouting Diemen heeft voor u de oplossing! Behalve tenten verhuren wij ook bierbanken, tafels en podiumstukken van 2 bij 1 meter.


Klik op deze foto voor een vergroting

Wij leveren een kant- en klare tent bij u af op een door u gewenste datum. Daar u hoeft u zelf dus niets voor te doen ! De leden van Scouting Diemen zorgen namelijk voor het opzetten en afbreken van de tent. En dat alles voor een hele mooie prijs!

De tent kan zowel met als zonder zijflappen (zie voorbeelden) worden opgezet. De levering van banken en tafels zijn optioneel en nader te bespreken.

Ook hebben we voor u een klimwand in de verhuur. Altijd al eens willen weten hoe het is om aan een muur met grepen naar de hoogte te klimmen en daarna naar beneden af te glijden aan een touw? Wij hebben vuur de mobiele klimmuur en expertise!

Voor meer informatie kunt u bellen met de Tentverhuur coordinator, de heer Terry Jansen op telefoonnummer 06-52325598

Belangrijke noot:Let u erop, dat de tenten moeten worden opgezet op gras moeten of op een stoep waar de tegels uit kunnen. Ook moeten we buiten de maat ook nog scheerlijnen plaatsen, dus wordt de tent nog een halve meter groter aan alle kanten. Dus 6x6 wordt 7x7.

Verhuur: Klimwand


Klimwand (foto: Diemer Nieuws)

Verhuur: Tenten

Tent met zijflappen


Groene legertent

Verhuur: Bierbanken & Tafels


Bierbanken en tafels vanaf boven

Verhuur: Bierbanken


Bierbanken