Webmaster in Onder Ons

Op 12 juli 2018 stond uw eigen webmaster in de rubriek 'Onder Ons' van Diemer Nieuws.

Afscheid Grondel

In zijn afscheidsinterview in het Diemer Nieuws van 14 juni 2018, heeft oud-wethouder Ruud Grondel het nauturlijk ook over de blokhut van Scouting Diemen

Opening blokhut

Op 7 juni 2018 schreef Diemer Nieuws uitgebreid over de opening van de blokhut. (Klik op afbeelding om te vergeoten)Ook op DiemerNieuws.nl op 2 juni 2018 aandacht voor de opening van de blokhut.


In het Diemer Nieuws van 31 mei 2018 ook aandacht voor de aankondiging van de opening van de blokhut.

Loswwal Festival 2018

In het verslag van het Loswal Festival 2018 in het Diemer Nieuws van 31 mei 2018 worden we natuurlijk genoemd. (Klik op foto om te vergroten).
Een week eerder, in het Diemer Nieuws van 24 mei 2018 een artikel over de aankondiging van het Loswal Festival 2018 is onze klimwand te zien, die ook wordt genoemd in het begeleidende artikel. (Klik op foto om te vergroten).Onder Ons, 24 mei 2018

In de rubriek 'Onder Ons' van het Diemer Nieuws van 24 mei 2018 wordt de blokhut van Scouting Diemen genoemd:

Opening blokhut

Zowel Diemernieuws.nl als de krant Diemer Nieuws schreven over de opening van de blokhut. Op de site van Diemer Nieuws zelfs met een foto erbij (gemaakt door ons eigen staflid Denise). Klik op afbeedlding om te vergroten.Diemer Nieuws over naam blokhut

In de Diemer Nieuws van 12 april 2018 en op Diemernieuws.nl aandacht voor onze blokhut, en het feit dat alle Diemeanren worden uitgedaagd om een naam te bedenken dat met de opening op 2 juni opde buitenkant zal pronken. (Klik op afbeelding om te vergroten).

Dodenherdenking & Loswal

In de Diemer Nieuws van 9 mei worden we genoemd en zijn we te zien in een artikel over de Dodenherdenking. Tevens zijn foto's van onze activiteiten te zien bij twee artiklen over het aankomende Loswal Festival met foto's van eerdere jaren. (Klik op afbeelding om te vergroten)


Daarom Diemen magazine '18

In De Daarom Diemen magazine van 2018 aandacht voor het Loswal Festival 2018. Scouting Diemen wordt hierin ook benoemd.

Aamkondiging Loswal Festival '18

Ook in 2018 komt er weer een Loswal Festival, en ook dit jaar zal Scouting Diemen daar weer bij aanwezig zijn. Diemer Nieuws bericht er vast over op 12 april.

Burgemeester twittert over blokhut

Ook burgemeester Erik Boog twittert over onze actie om een naam voor de blokhut te bedenken. (Klik op afbeelding om te vergroten)

Facebook updates Blokhut

Zowel op de Facebook pagina van burgemeester Boog als op die van Finnpaints aandacht voor onze blokhut. (Klik op aafbeelding om te lezen).

Diemer Cross 2018

In het Diemer Nieuws van 4 januari 2018 en 8 & 15 februari aandacht voor de Diemer Cross van 2018 waaraan wij ook dit jaar weer een bijdrage leveren.