Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Facebook

Laatste Scam

Lees de laaste Scam digitaal
2016-11-04

Verjaardag

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Melvin Wintjens (2 mrt)
Lynn Close (3 mrt)
Yke Magnee (4 mrt)
Mila Janssen (8 mrt)
Jarno van Haarlem (9 mrt)

 

 

Wie zijn we ?

De welpen zijn jongens van 7 tot 11 jaar. Het basis spelthema is het Jungleboek. De hoofdpersoon is een peuter die zijn ouders kwijt raakt en verdwaald in een grote jungle. Mowgli is de zoon van een houthakker. Hij kan nog amper lopen als hij verdwaald en door de tijger Shere Khan word achtervolgd. In zijn vlucht stuit hij per ongeluk op het hol van een wolvenfamilie. Mowgli word in bescherming genomen door vader en moeder wolf. Hij word opgenomen in hun eigen nest en ze voeden hem op met hun eigen jongen, de welpen.
Samen met andere rimboedieren beleeft Mowgli avonturen. De hoofdpersonen die tijdens onze clubavonden meedraaien zijn: Akela, Baloe, Bagheera, Kaa, Chil, Raksha en Jacala.

 

 

 
Wanneer zijn wij er?

We komen iedere week bij elkaar op vrijdagavond van 19.00 tot 21.00 uur. Ook zijn wij aanwezig bij scouting- activiteiten en financiele acties. Wij gaan een keer per jaar op weekend. Normaal hebben wij altijd het 'Vader-Zoon weekend'. Dit jaar hebben wij een weekend alleen met de welpen. Het weekend is van 13 t/m 15 april 2012. 

Wat doen wij zoal?

Wij doen veel verschillende activiteiten. Zo hebben wij twee keer per jaar een insignewerk. Dan werken de welpen 2 weken (met een week ertussen) in een bepaald thema. Hebben ze dit insignewerk goed uitgevoerd, dan krijgen ze het behorende insigne wat ze op hun blouse mogen naaien. Ook doen wij regelmatig bosspel, lopen tochten en doen spellen op het gebouw. Ook werken wij in nesten. Dat zijn groepjes die het hele jaar door hetzelfde blijven, zodat wij niet altijd groepen hoeven te maken. Onze oudste welpen zorgen ervoor dat hun nest in orde is, vertellen de stafleden of iedereen aanwezig is en krijgen af en toe extra taken.

Zomerkamp

Eenmaal per jaar gaan we op zomerkamp, meestal in het begin van de grote vakantie van zondag tot zaterdag. Meestal gaan wij alleen of samen met de kabouters op kamp, maar dit jaar is een groepskamp. Dan gaan alle groepen samen op kamp. Het groepskamp is van zaterdag 7 t/m zaterdag 14 juli 2012.


Geïnteresseerd?

Heb je vragen, kijk dan snel bij het kopje contact!