Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Facebook

Laatste Scam

Lees de laaste Scam digitaal
2016-11-04

Verjaardag

Vandaag jarig
Arthur Willems (66 jr.)

Binnenkort jarig
Melvin Wintjens (2 mrt)
Lynn Close (3 mrt)
Yke Magnee (4 mrt)
Mila Janssen (8 mrt)
Jarno van Haarlem (9 mrt)

Laat jeuitdagen!  Meer vrijwilligers = Meer jeugdleden die kunnen genieten van scouting

 

Scouting Nederland

Scouting Nederland is, met meer dan 100.000 leden, de grootste jeugd- en jongerenorganisatie van Nederland. Scouting zorgt voor een leuke en spannende vrijetijdsbesteding. De vereniging biedt ieder kind een veilige en leerzame speelomgeving en biedt uitdagende activiteiten voor jongeren.

 

Scouting Amby

Onze vereniging is aangesloten bij Scouting Nederland. Scouting Amby is een groeiende en bruisende vereniging. Onze vereniging is vanaf 2006 tot heden gegroeid van 70 naar 115 jeugdleden (+64%). Ook ons geweldig stafteam is in gelijke tred gegroeid van 15 naar 25 stafleden (+67%). Onze vereniging telt op dit moment 150 leden, stafleden, bestuursleden en ondersteunende vrijwilligers. 25 stafleden verzorgen wekelijks een uitdagend en veelzijdig programma voor ongeveer 115 jeugdleden binnen de eigen speltak maar ook met de hele groep. Twee maal per jaar gaat de scouts in binnen of buitenland op weekend en het hoogtepunt van het jaar is het zomerkamp. Bij Scouting Amby zijn het hele jaar tal van leuke en leerzame activiteiten te beleven. Tezamen met de ontwikkeling voor zowel jeugdlid als kaderlid en onze maatschappelijke rol maakt dat onze vereniging uniek is. Zo worden de Sinterklaas intocht in Amby, het carnavalsbal en de oliebollenactie (samen met de leiding) georganiseerd door onze jeugdleden. Scouting is uitdagend, avontuurlijk, samenwerking, ontwikkeling en bovenal heel gezellig!

 

Laat jeuitdagen!

Ben jij een enthousiaste en daadkrachtige vrijwilliger, op zoek naar een nieuwe uitdaging, waarbij je de mogelijkheid krijgt om bij Scouting Amby betekenisvol te zijn voor de ontwikkeling van kinderen? Vind je het leuk om, samen met andere vrijwilligers, iets op te bouwen in je eigen buurt? Ben je bovendien een paar uur in de week hiervoor beschikbaar, dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Binnen onze vereniging is er altijd plaats voor deskundige en enthousiaste vrijwilligers. Meer mensen maakt dat je meer klussen kunt verdelen en tot meer resultaten kunt komen.Veel handen maken immers licht werk.Meervrijwilligers = Meer jeugdleden die kunnen genieten van scouting.

 

Functieprofiel

Je bent leid(st)er van een groep kinderen en organiseert hiervoor wekelijks scoutingactiviteiten. Dit zijn activiteiten die zich kenmerken door samenspel en uitdaging met hierin een bijzondere plek voor het buitenleven. Activiteiten binnen scouting zijn veelzijdig en afwisselend. Leidinggeven binnen Scouting vindt plaats in teams van 2 à 5 personen.

 

Wij bieden

·         Een inspirerende functie waarin je een plezierige en leerzame vrijetijdsbesteding helpt bieden aan kinderen en jongeren;

·         Samenwerking met andere betrokken en enthousiaste vrijwilligers;

·         Het opdoen van veel nieuwe contacten;

·         De mogelijkheid jezelf verder te ontwikkelen.

 

Contact

Heb jij interesse om leiding te worden bij Scouting Amby neem dan contact met ons op:

Groepsvoorzitter        Edgar Op den Camp   06-52474234  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Secretaris                    Eugène Bruijnen         06-55372882  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Bestuurslid                  Patrick Souren                        06-41458432  Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

of stuur een email naar:                      Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

 

Laat jeuitdagen!  Meer vrijwilligers = Meer jeugdleden die kunnen genieten van scouting

 

 

Uitgebreid functieprofiel, overzicht taken en competenties

Wil je naast bovenstaande informatie meer (diepgaande) informatie over het profiel, taken en competenties als leidinggevende of teamleider van een speltak dan kun je onderstaande documenten downloaden.