Binnenkort

Geen gebeurtenissen gevonden

Facebook

Laatste Scam

Lees de laaste Scam digitaal
2016-11-04

Verjaardag

Vandaag jarig
Niemand
Binnenkort jarig
Melvin Wintjens (2 mrt)
Lynn Close (3 mrt)
Yke Magnee (4 mrt)
Mila Janssen (8 mrt)
Jarno van Haarlem (9 mrt)

Wie zijn we ?

 

De welpen zijn jongens van 7 tot 10 jaar. Het basis spelthema is het Jungleboek. De hoofdpersoon is een peuter die zijn ouders kwijt raakt en verdwaald in een grote jungle. Mowgli is de zoon van een houthakker. Hij kan nog amper lopen als hij verdwaald en door de tijger Shere Khan word achtervolgd. In zijn vlucht stuit hij per ongeluk op het hol van een wolvenfamilie. Mowgli word in bescherming genomen door vader en moeder wolf. Hij word opgenomen in hun eigen nest en ze voeden hem op met hun eigen jongen, de welpen.
Samen met andere rimboedieren beleeft Mowgli avonturen. De hoofdpersonen die tijdens onze clubavonden meedraaien zijn: Akela, Baloe, Raksha en Jacala.

 

 

Wat doen wij zoal?

 

Wij doen veel verschillende activiteiten. Zo hebben wij twee keer per jaar een insignewerk. Dan werken de welpen 2 opkomsten in een bepaald thema. Hebben ze dit insignewerk goed uitgevoerd, dan krijgen ze het bijhorende insigne dat ze op hun blouse mogen naaien. Ook doen wij regelmatig bosspel, lopen tochten en doen spellen op het gebouw. Ook werken wij in ‘nesten’. Dat zijn groepjes die het hele jaar door hetzelfde blijven, zodat wij niet altijd groepen hoeven te maken. Onze oudste welpen zorgen ervoor dat hun nest in orde is, vertellen de stafleden of iedereen aanwezig is en krijgen af en toe extra taken. Eenmaal per jaar gaan we op zomerkamp, meestal in het begin van de grote vakantie.

 

 

Deze speltak draait op vrijdag van 19.00 tot 21.00 uur.

Voor alle vragen over de Welpen, het programma en de opkomsten, kun je contact opnemen met de leiding