Welpenleiding

Elke week verzorgt een enthousiast leidingteam een leuk en afwisselend programma voor onze welpen.
Zo hebben de welpen onder andere kaarsen gemaakt, een boomhut gebouwd, een bezoek gebracht aan de geitenboerderij, etc....

Om deze activiteiten in goede banen te leiden heb je een goed leidingteam nodig, op wie je kunt bouwen.
Daarom zoekt onze groep versterking, in de vorm van vrijwilligers vanaf 18 jaar, die het een uitdaging vinden om leider/leidster te worden bij onze welpen.
Heb je een beetje tijd over op de zaterdagochtend en wil je deze tijd op een leuke manier besteden? Ben je enthousiast, sportief, creatief, muzikaal of heb je een ander talent? Kan je op tegen een groep enthousiaste welpen, in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar?

Dan ben jij degene die wij zoeken en laat dan wat van je horen! Neem contact op met de welpenleiding of bel 06-41048003

Scoutsleiding

Ga jij graag met kinderen om en lijkt het je een uitdaging om leiding te geven aan kinderen tussen de 11 en 15 jaar? Dan zijn de scouts wat voor jou!
De scouts draaien iedere vrijdagavond van 19.15 tot 21.00 uur. Het leidingteam van de scouts probeert wekelijks een uitdagend programma te maken. Bijvoorbeeld: Houthakken, vuur maken, hiken en buiten spelen.
Maar we gaan ook weekenden kamperen in de bossen. Dit vraagt om een goed leidingteam. Daarom zijn zij op zoek naar nieuwe leiding. Je hoeft geen ervaring met scouting te hebben, dat leren wij je.

Dus, heb je zin in een uitdaging samen met de scouts, geef je dan op bij de leiding of bel 06-41048003

Iedere hulp die wij kunnen krijgen is meegenomen. Scouting Phoenix kan niet zonder vrijwilligers!