Jacob Valckegroep

Voor onze zeeverkennersgroep in Goes zijn we op zoek naar:

ENTHOUSIASTE EN GEMOTIVEERDE
LEIDINGGEVENDEN (M/V)


Wie zijn wij?
Zeeverkennersgroep Jacob Valcke is een scoutinggroep voor kinderen van 7 t/m 17 jaar. Zowel voor de esta's (7-11 jaar) als voor de zeeverkenners (11-15 jaar) zijn we op zoek naar mensen die ons leidingteam willen versterken.

Wij bieden:
Een zinvolle, gezellige, leerzame, betekenisvolle invulling van je zaterdagochtend of middag. In plaats van boodschappen doen en je auto wassen, kun je nu zeilen, roeien, activiteiten voor kinderen organiseren en uitvoeren, op kamp gaan, kampvuur houden, en vooral: niet alleen de kinderen, maar ook jezelf een leuke dag bezorgen!

Wie zoeken wij:
Mensen met hart voor scouting (scoutingachtergrond is niet nodig), vanaf 18 jaar, die gemotiveerd en enthousiast activiteiten willen organiseren voor kinderen.

Lijkt dit je wel wat, reageer dan snel!! Bel voor meer informatie naar Jos Korsuize, telefoonnummer 0113-219085 of mail naar jacobvalckegroep@gmail.com of vul even het formulier in.

Wil je op een andere wijze iets voor ons betekenen, bel dan ook, want we kunnen altijd bestuursleden en mensen voor hand- en spandiensten gebruiken.
Klik hier om terug te gaan.