Speltakken

Meedoen? Een keertje proberen?

Je bent van harte welkom bij de Grevelingengroep! Op deze pagina staat wat belangrijke informatie over het vrijblijvend aanmelden, alsmede extra informatie over het lidmaatschap van de Grevelingengroep. Als je meer specifieke informatie zoekt over de groepen (activiteiten, opkomsttijden, locatie, contactgegevens), kijk dan hierboven op de pagina van de Dolfijnen, Zeeverkenners of Wilde Vaart.Wat kost dat?


Pas zodra je geïnstalleerd wordt in de groep, begin je contributie te betalen. Voor de ongeveer vier opkomsten, die je vrijblijvend meedraait, hoeft niet betaald te worden, tenzij je meedoet aan een bijzondere activiteit. Hieronder zie je welke kosten er zoal komen kijken bij het lidmaatschap. De belangrijkste is de contributie:


Naast de regulieren opkomsten zijn er nog verschillende activiteiten waar extra kosten bij voor kunnen komen. Denk hierbij aan kampen, een dagje naar het zwembad gaan of andere activiteiten.


Alleen de contributie is verplicht. De andere activiteiten zijn vrijblijvend.Ik ben overtuigd! Ik wil me aanmelden!


Je hebt besloten dat scouting helemaal jouw ding is! Je hebt allemaal gezellige mensen leren kennen en je wil eigenlijk wel iedere zaterdag leuke, spannende activiteiten doen met deze mensen! Dan wordt het tijd dat je officieel lid wordt bij onze groep!

Je gaat naar je leiding toe en geeft aan dat je graag lid wil worden. De leiding geeft een opgaveformulier mee of e-mailt deze naar jou of je ouders. Nadat deze ingevuld weer terug is gekomen bij de leiding, gaat de leiding voor jou berekenen hoeveel contributie je moet betalen voor dit jaar. Daarnaast is het belangrijk dat je een blouse aanschaft in de scoutshop. Omdat wij een waterwerkgroep zijn, dragen wij blauwe blouses. Als jij je blouse hebt en je hebt je contributie betaald, is het tijd voor de laatste stap... De installatie! Als je geïnstalleerd bent, ben je officieel een echte scout bij de Grevelingengroep Brouwershaven. Je maakt nu deel uit van een gezellige groep en je hebt er een hoop nieuwe vrienden bij!

Meedoen?

Dolfijnen

€95,-

Zeeverkenners

€120,-

Wilde Vaart

€120,-

Kosten weekendkamp

€15,-

Kosten ZeWaKa

€32,50

Kosten zomerkamp

€110,-

Quick links

Speltakken

Verhuur

CWO

(prijswijzigingen voorbehouden, kosten kampen zijn richtprijzen)

Grevelingengroep

Brouwershaven