Programma

Zon, water en plezier in de zomer

De zomer staat bij de zeeverkenners in het thema van het water. Ieder weekend zullen we gezamenlijk het water opgaan in onze boten. Hier geven we instructies over het roeien en zeilen en doen we wekelijks leuke spelletjes. Het draait geheel om het water, zeilen, roeien en vooral plezier maken!


In de zomermaanden is er opkomst van 10:30 - 16:00. Houd er rekening mee dat het ook later kan worden; niets is zo onvoorspelbaar als de wind tijdens het zeilen. Als je niet zo vroeg kan in verband met werk, voetbal o.i.d., ben je ook om 12:30 alsnog welkom om gezellig mee te varen.

Zeilweekendkamp

Roeiwedstrijden

Zomerkamp

Activiteiten

Gezelligheid, klussen en kampvuur in de winter

Met het binnen roeien van de Sint is het onderhoudsseizoen weer begonnen. Dit betekent dat we niet meer het water op gaan, maar onze boten gaan onderhouden. De boten worden helemaal nagelopen en weer zomer klaar gemaakt. Tijdens het onderhoudsseizoen zullen we ook aandacht besteden aan theorielessen, zodat de leden goed voorbereid zijn op hun examens. Daarnaast maken we iedere week eventjes tijd om gezamenlijk een bakje thee of koffie te drinken binnen of bij het kampvuur en doen we regelmatig spelletjes.


De opkomsttijden tijdens het onderhoudsseizoen zijn van 12:30 tot 16:00

ZeWaKa

Natuurlijk zitten we zoveel mogelijk op het water maar in de winter kan dat niet. Hier volgt een kort overzicht wat we het hele jaar doen.

Quick links

Speltakken

Verhuur

CWO

Grevelingengroep

Brouwershaven