Afbeeldingsresultaat voor welpen scouting

Ben jij tussen de 7 en 11 jaar? Vind je het leuk om elke week wat anders te doen en lekker buiten te spelen? Kom dan bij de Zami-welpen van de Gelre groep. Voor jongens en meisjes!
Elke zaterdagmiddag, behalve tijdens schoolvakanties, van 14.00-16.00 uur. De leiding van de zamiwelpen is te bereiken via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.
Vanaf seizoen 2017-2018 staat alle actuele informatie over de zamiwelpen op onze Facebook pagina: https://www.facebook.com/ScoutingTwello/

 

 Kamp zamiwelpen 2018

Op 16 & 17 juni 2018 gingen de zamiwelpen in Ommen op kamp. Dit jaar voor het eerst in tenten. We stonden op het terrein van Gilwell Ada's Hoeve in Ommen. Een prachtig scoutingkampterrein! Het programma bestond o.a. uit een verkenning van Ada's Hoeve en een kampvuur op vrijdagavond. Op zaterdag gingen we naar Outdoor Ommen. Een plek waar je allerlei uitdagende activiteiten kunt doen, zoals een hindernisbaan, een stormbaan, kratten stapelen en klimmen. Een erg leuke activiteit voor onze dappere welpen! Hierna keerden we terug naar Ada's Hoeve waar er in een zijarm van de Vecht lekker gezwommen en gespeeld werd. De dag werd afgesloten met een heerlijke BBQ. Toen was het kamp alweer ten einde en de ouders haalden hun vermoeide maar enthousiaste kinderen weer op.